Työryhmien tuotokset

Työryhmien tuotokset

Täältä löydät hankkeessa työskentelevien opettajatyöryhmien työn tulokset. Sivulla on ryhmien esittelyvideot ja lyhyet kuvaukset ryhmien hanketuotoksista. Lisäksi sivulta löytyy linkit työryhmien tuottamiin oppimis- ja opetusaineistoihin.

Suomen työryhmien tuotokset

Kohti pohjoista

Projektissa rakennetaan Seppo-pelialustalle Suomen kielen ja yhteiskunnan oppimispeli Kohti pohjoista, jossa pelaaja etenee Suomen kartalla etelästä kohti pohjoista.

Suomea edistyneille

Suomea edistyneille -materiaali tarjoaa harjoituksia sujuvan, itsenäisen ja taitavan kielenoppijan käyttöön (CEFR B2 – C1); materiaali on järjestetty moduuleiksi, joista kukin on yhden opintopisteen laajuinen.

Suomen kielen ääntämistyökalu

Suomen kielen ääntämistyökalu on puheentunnistusteknologiaa hyödyntävä ohjelma, jonka tarjoaman automaattisen palautteen avulla opiskelijat voivat harjoitella ääntämistä itsenäisesti.

Superalkeet

Superalkeet on kaikille avoin suomen kielen alkeistason verkko-oppimissivusto.

Työelämän suomea

Työryhmä on tuottanut monipuolista materiaalia A2/B1-tasolle suomen työelämän viestintätaitojen opiskeluun.

Ruotsin työryhmien tuotokset

Bättre pedagogik på nätet

Webbplatsen Bättre pedagogik på nätet ger tips till språklärare om metoder för lärarnärvaro, interaktion, mångsidig respons och samundervisning på webbkurser.

Korkeakouluruotsia flipaten

Korkeakouluruotsia flipaten on kaikille avoin Google Sites –sivusto, jossa esitellään käänteistä opetusta eli flippausta korkeakoulussa toimiville ruotsin kielen opettajille.

Min svenska ePortfolio

Min svenska ePortfolio on korkeakoulujen ruotsin opintoihin tuotettu sivusto, joka sisältää tehtäviä ja vinkkejä digitaalisen portfolion koostamiseen.

Min svenska i Norden

Min svenska i Norden on opintokokonaisuus eri alojen korkeakouluopiskelijoille, joka innostaa ja inspiroi opiskelijaa ensisijaisesti ruotsin opiskeluun pienellä pohjoismaisella lisätvistillä ja aktivoi opiskelijaa ottamaan selvää ja tutustumaan mm. muiden Pohjoismaiden opiskelu-, työ- ja matkailutarjontaan.

Modulsvenska

Moduler på 1 sp, som lärare kan använda endera som en hel kurs eller som del(ar) av en kurs.

Svenska Nonstop

Svenska Nonstop on B1 miinus -tasolle laadittava, omatoimiseen opiskeluun sopiva ruotsin valmennuskurssi.